Фики: Да запиша дует с Хактан е поредната сбъдната мечта

Фики: Да запиша дует с Хактан е поредната сбъдната мечта

Новият проект на Фики “По мъжки” е тежка балада в дует с известния турски изпълнител Хактан Джаневи. Въздействащата мелодия, дело на Даниел Ганев, е допълнена от изключително силен текст, написан в съавторство между Мариета Ангелова от българска страна и Илкнур Джаневи, съпругата на Хактан, от турска.
Лирическият герой на Фики страда неутешимо по любов, която е изгубил безвъзвратно:

“Не, не мога да я забравя!
Не, не искам друга жена!
Тя ме уби, но за мен пак е кралица,
щом я обичам дори с мъртво сърце.”

Приятелят му го изслушва по мъжки, съчувства му братски, но не му спестява истината:

“Не, не, няма да дойде! Няма вече да обича теб!”


Звездата на “Пайнер” признава, че от много време харесва Хактан като изпълнител. Дори, преди да се запознаят, е ходил на негови участия в Истанбул като фен. В последствие се сприятеляват толкова, че турският певец беше специален гост на неговата сватбата миналия месец. На следващия ден след щастливото събитие двамата заснемат видеото на “По мъжки”. Макар че е снимано в България от Симеон Боснешки, то е издържано в типичния за южната ни съседка стил – съвсем изчистено, на черен фон, облечени в тъмни костюми, с игра на светлини и акцент върху тежестта на песента.
Стайлингът и на двамата изпълнители е дело на Стоян Апостолов-Стоянски. За прическите им се е погрижил Емилио Стефано, а за грима – Мария Господинова.

“Да запиша дует с Хактан е поредната сбъдната мечта в кариерата ми. Аз съм пример, че когато един млад човек мечтае смело, работи много и подхожда към всичко с позитивизъм и добрина, съдбата му отвръща със същото”, споделя Фики.

КАТЕГОРИИ