Фики: Един албум е престиж

Фики: Един албум е престиж

В последния брой на “Автограф” за 2016 година зрителите ще се срещнат с Фики. Певецът изпраща годината с едно много хубаво събитие, а именно появата на дебютния му албум със заглавие Is This Love. Той споделя, че с подготовката на този проект е реализирал най-смелите си мечти в професионално отношение до момента.

“За един изпълнител е много важно да има албум. От три години пея, но нямах тази възможност да се похваля с албум толкова бързо. Исках да е изпипан добре, да съдържа само хубави песни и ето че сега дори стана двоен. Един албум е престиж. Трябва да се правят такива дискове и трябва да се купуват оригиналните продукти. А не да се крадат песните от интернет. Аз съм твърдо против пиратството.”


На 30 ноември Фики представи и песните от този проект с голям концерт на много високо ниво. В “Автограф” зрителите ще могат да видят премиерно част от песните, които Фики изпя на концерта, а цялата промоция ще се излъчи на 30 декември по телевизия “Планета”.

“Не исках промоцията да свършва. Беше ми много готино да пея с бенд на живо. Мина толкова бързо, че изобщо не разбрах кога свърши вечерта. Хубавите неща за съжаление свършват бързо. Много се радвам, че всичко мина изключително успешно и дойдоха много колеги и приятели да ме уважат”, казва певецът.

След успешната промоция Фики се чувства обнадежден, че нещата тук в България могат да се получат и един изпълнител може да успее.

“Стига да вложи цялото си сърце в нещата, които прави. Но в крайна сметка уважаемата публика определя всъщност кой да върви напред.”


Фики смята, че стана любимец на хората, защото влага много любов в песните си и ги прави от сърце. Подбира ги много внимателно.

“Характерът на един артист също е от значение. Почитателите гледат един изпълнител каква душа носи. Може би те ме усетиха, че нося тази душа, от която имат нужда, за да се усмихнат и да слушат хубава музика.”


В началото на 2017 Фики ще направи клип на песента “Тук съм” и ще ни зарадва с балада по текст на Росен Димитров и музика на Спас Лазаров.
Въпреки че вече е голямо момче и е самостоятелен, Фики има много здрава връзка със своето семейство. Не се притеснява да споделя всичките си планове за живота със своите родители и да се допитва до тях за много неща.

“Те са по-големи от мен и както съм казвал и преди, уважавам по-възрастните хора, защото те могат да ни дадат само по-добри съвети и ни мислят само доброто. От семейството по-хубаво нещо няма”, казва още Фики в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ