Фики: Феновете превърнаха в реалност това, за което само можех да мечтая

Фики: Феновете превърнаха в реалност това, за което само можех да мечтая

На небивал интерес се радва актуалния музикален проект на Фики, озаглавен “Вертолета”. Само за три дни от излизането си той събра над 650 000 гледания в сайта за видеосподеляне You Tube.

“Мега щастлив съм, че хората постоянно “repeat”-ват и споделят в социалните мрежи новия ми клип. Както написах във Фейсбук и Инстаграм, феновете превърнаха в реалност това, за което само можех да мечтая в деня на пускането на песента. Защото “Вертолета” е много дълго подготвян сингъл. Месеци наред с Азис мислихме музиката и текста, искахме хем да е нещо закачливо като за лятото, хем да е лесно за запомняне и запяване, хем да е качествено. И резултатът от целия този труд се вижда само и единствено в реакцията на публиката. Аз вече го пях на няколко мои участия и съм много доволен от начина, по който се приема”, споделя Фики.

Видеото е режисирано от Георги Марков и е снимано три дни на три снимачни площадки. Едната от тях е летище Лесново, където са заснети виненочервен шевролет и вертолет в същия цвят с надпис FIKI SKY. Пред тях, на летателната площадка, певецът се впуска в танци, които със сигурност ще се превърнат в запазена марка на лято 2016, както миналата година движенията от другия тотален хит на звездата на “Пайнер” - “Бум”. Втората снимачна площадка е луксозна къща, в която Фики страда самотен и погълнат от мисли по своята любима – лирическата героиня. И третата снимачна площадка е боксов ринг, където Стораро - младши показва завидни умения в този спорт и перфектно тяло.
За модерните визии на изпълнителя в лентата се погрижи стилистът Стоян Апостолов, а прическата и грима са поверени на Емилио Стефано и Джулия Ангелова. Песента е по музика и текст на Фики и Азис.

Снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ