Фики: Искам само усмивки в живота

Фики: Искам само усмивки в живота

Броени дни преди своята сватба, Фики e специален гост в предаването “Бащино огнище”. Певецът споделя, че с приближаване на датата цялото му семейство се вълнува все повече. Подготовката върви по план, а гостите ще бъдат многобройни.

“Най-важното е, че вече сме заедно с моята любима. Искам да ви я представя официално, казва се Гюлджан. Гюл означава роза, а джан-душа, “Душата на розата”, много красиво име, като нея самата”, казва Фики.


Изпълнителят признава, че не е имал колебания за решението да се ожени. Чувства се готов и отговорен за тази важна стъпка, а и е срещнал точния човек, с когото да сподели живота си.

“За мен семейството и музиката са най-важните неща в моя живот. Най-големият авторитет и пример за мен е баща ми и винаги съм му се възхищавал. Той има много топло отношение към семейството и е много нахъсан за работа. Този хъс да се развивам в музиката и да успявам, дължа на него. Мисля, че всички млади хора трябва да са така – да не ги мързи и да следват мечтите си.”


Фики е един от най-популярните млади поп-фолк изпълнители, но в неговия репертоар има и няколко емблематични народни песни.

“Фолклорът за мен е нещо свещено. Музика, която много обичам и оценявам. Народните песни идват от древността и трябва да се предават от поколение на поколение. Съветвам всички младите хора да слушат нашия фолклор и да усетят магията, която той носи. Такава хубава музика няма в целия свят.”


Певецът разкрива, че заедно с баща му са подготвили изненада за сватбата. Те са направили специална песен, посветена на Гюлджан.

“Ще има и много други изненади. Много се радвам, че кумовете ни са Галена и Галин, едно страхотно семейство, което винаги ме е подкрепяло. Аз съм много положителен човек. Искам само усмивки в живота. Много съм надъхан за успех на сцената, но и за деца и щастливо семейство! За мен животът е хубав!”

КАТЕГОРИИ