Фики: Ние, изпълнителите, се доказваме с всяка нова песен

Фики: Ние, изпълнителите, се доказваме с всяка нова песен

Преди седмица Фики и Цветелина Янева представиха своя дует “Не ме оставяй”, който веднага влезе в трендинга на канала за видеосподеляне YouTube и се превърна в един от хитовете на “Лято 2019”. Интересът към песента е голям, а самият изпълнител разкрива нейната история в интервю за в. “Труд”:

“С Цвети Янева сме дългогодишни приятели. Идеята за дует дойде от мен. Музиката на песента е моя и на супер талантливия Даниел Ганев. Още докато работехме по мелодията, в мен се зароди чувството, че тази песен ще се получи много добре в дует с Цвети, защото има нужда точно от нейния нежен глас. Тя е уникален талант и аз се радвам, че прие поканата ми...”

“През 2014 година аз се включих в нейната балада “Страх ме е”, много красива песен, която феновете оцениха високо. Ето че пет години по-късно пак дойде време за нещо съвместно, също толкова силно като послание и тематика, но този път в дует.”

Фики е удовлетворен, че с Цветелина Янева са успели да докоснат с гласовете си публиката. Той е изключително благодарен за високата оценка, защото музиката е неговия живот, неговия въздух. Независимо от това, правенето на музика за него никога не е било обвързано със срокове, защото е творчески процес.

“Винаги съм искал, когато пусна нещо, наистина да повярвам, че ще се хареса. Да усетя емоцията и чувството, което може да достигне до хората. Трудно е с избора на песни, наистина, затова никога не бързам и не “пришпорвам” нещата. Но вярвам, че когато се правят хубави и смислени парчета, те биват оценявани. Всичко, което съм постигнал, е благодарение на уважаемата публика. Но има още много път пред мен. Ние, изпълнителите, се доказваме с всяка нова песен и с всяко излизане на сцената.”

Наред с музикалната кариера, Фики е отдаден и на своето семейство, което го подкрепя безрезервно:

“Аз желая да постигна още успехи в музикалната ми кариера, а съпругата и семейството ми са плътно до мен. Тони Джуниър постоянно слуша мои песни и на баща ми, и пее отсега. Музиката е във вените му”, казва още Фики.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ