Фики: Само хубави неща ми се случват напоследък

Фики: Само хубави неща ми се случват напоследък

С позитивно настроение и хубави очаквания стартира есен 2019 за Фики.

“Само хубави неща ми се случват напоследък – нови песни, нови проекти и едно желано пътуване до Америка“, не крие изпълнителят, който за първи път открито отговаря на провокациите в жълтите медии, защо няма да пее на концерта “18 години телевизия “Планета“.

Причината за отсъствието на Фики от сцената на зала “Колодрума“ в Пловдив е първото му турне в САЩ и Канада, което започва през ноември и ще продължи до средата на декември.

“За съжаление няма да мога да участвам в концерта, тъй като ще бъда на турне в Америка. Пак ще пея на нашата публика, но тази, която живее там. Сигурен съм, че ще си изкараме супер готино“, казва Фики в телевизионно интервю.

Певецът не крие, че поп музиката е неговата голяма страст и е щастлив, че напоследък стиловете все повече се смесват и дори поп музикантите все по-често правят музика, близка до поп-фолка.

“Този регетон, който върви в момента, е световна тенденция. Испанците първи го наложиха и всички ги следваме – откровен е Фики и допълва – Аз лично слушам абсолютно всичко, предимно иструментална музика с много мелодия, по-музикантски неща, с които мога да си развия и фантазията, и мисленето. Гледам да гоня повече това, което се харесва в момента, но мисля че ми е време да пусна и нещо, което ще ме представи в нова светлина. Искам да се развивам във всички области на музиката“.


Въпреки, че в семейството на Фики вече има няколко изявени музиканти, съревнование между тях няма:

“Няма как да има такова нещо между баща и син, това е една истинска, чиста обич, която само ни кара да се подкрепяме един друг и да се радваме на успехите. Баща ми винаги ми е помагал да съм по-нахъсан, по-амбициран. Точно затова и примерът, който ми дава в живота, го прави мой идол“.

И въпреки, че Тони Стораро е идол за Фики, той не се опитва да го имитира или да му подражава в пеенето. По думите на изпълнителя на “Пайнер“, това че е изгрял в друга светлина и е бил по-различен от баща си, всъщност му е създало собствен облик като музикант и му е донесло успех сред феновете.

КАТЕГОРИИ