Фики: Ще гледам да защитя титлата, която получих

Фики: Ще гледам да защитя титлата, която получих

Това признава певецът в интервю за сп. Love Style по повод отличието, което получи за “Певец на 2014” и феноменалния успех, които пожъна само за година. В тази връзка Фики разкрива, че предстоят много изненади.

“Предстои ми да запиша дует с един страхотен изпълнител”, издава Фики, но не назовава името на звездата, с която ще създаде този проект.

Певецът споделя още, че е много щастлив за признанието, което е получил от хората и за това, че са го заобичали за толкова кратко време, а за Галена признава, че винаги ще й е благодарен за помощта,  която му е оказала в началото на кариерата му.

“Винаги си повтарям думите на баща ми, че човек трябва да надскача самия себе си и като стигне върха да не се надува. Това, че някой е по-известен не го прави различен от останалите”, категоричен е Фики.

Изпълнителят разказва подробности и за предстоящия проект на Андреа, в който той има специално участие.

“Андреа ме покани. Каза, че песента е подходяща за мен. Аз я чух и наистина много ми хареса. Благодаря й за предложението, а клипът стана много хубав и провокативен”.

Относно провокацията, изпълнителят признава, че хората я искат и търсят, а самият той не е такава личност, затова се радва, че досега не е преминал границата.

КАТЕГОРИИ