Фики: Влюбен съм, да...

Фики: Влюбен съм, да...

Фики е специален гост в “Звездно”, за да коментира и той от своя страна новата си песен, която се превърна във водещо заглавие на всички медии. Най-новият проект на изпълнителя Is This Love му донесе много слава, гарнирана с още толкова болка и обида. Пред водещата Петя Костуркова певецът споделя с какви чувства посреща целия този негативизъм:

“Не знам какво още да коментирам за тази песен, но ме е яд само за това , че песен за любов може да предизвиква такава омраза... Не мога да си обясня, защо по този начин се реагира на такава хубава песен, която за мен и за хората, които разбират от музика, е много стойностна.”


На въпроса на водещата, дали е разочарован, че хората са го нападнали толкова жестоко независимо, че е добър изпълнител и музиката е изключително хубава, само заради произношението, Фики отговаря отрицателно, защото е свикнал да го хейтват от самото начало на неговата кариера. Той вярва, че музиката е сериозно нещо и е страшно наранен, че такива стойностни проекти могат да се превърнат в подигравка. Той споделя, че е вложил много труд и любов в целия проект, зад който стои световен авторитет в музиката:

“Композиторът на Is This Love е турски музикант, който е известен в целия свят, казва се Ismail Tunçbilek.Той е свирил в най-големите световни джаз фестивали, дори точно с тази песен е участвал в някои от тях. Това е турска песен, която той ми позволи да изпея с моя глас и със съвсем друго изпяване. С него се познаваме от доста време и той следи всяка моя стъпка и знае много добре моите гласови възможности.”


Фики разказва и за промоцията на дебютния си албум Is This Love, която по думите е била като приказка:

“Много съм щастлив, че имам достойнството да кажа, че дебютният ми албум бе представен с бенд на живо. Много труд положихме по албума с моя екип и се радвам, че толкова бързо успявам да влизам в сърцата на феновете и да покорявам все нови и нови класации.”

Другата гореща новина за Фики е, че на 21 декември се организира Фен клуб в семейната сладкарница.

“Очаквам много усмивки и хора, които ще ме заредят с обич. Точно в този момент се нуждая от тази подкрепа и тази обич, с която са ме дарявали през изминалите години моите фенове. Сигурен съм, че всички, които ме обичат и които слушат моята музика, ще дойдат в нашата сладкарница.”


Черешката на тортата в интервюто за “Звездно” е признанието, че точно в този момент Фики е подвластен на стрелите на Амур:

“Влюбен съм, да, но точно сега не искам да споделям кое е момичето. Много се радвам, че е толкова мила и добра, и вижда усилията, които правя, за да бъда добър с всички.”

снимки: Хари Доладжаков, Емил Колев - Хайлайф

КАТЕГОРИИ