Фики и Цветелина Янева сбъднаха желанията на феновете

Фики и Цветелина Янева сбъднаха желанията на феновете

Една неочаквана музикална колаборация изненада меломаните в най-летния месец от годината. Фики и Цветелина Янева се обединиха, за да представят дуета “Не ме оставяй“. Това не е първа обща песен, защото изпълнителят взе специално участие преди пет години в чувствената балада “Страх ме е“ на своята колежка. Още тогава феновете изразиха мнение, че гласовете на двамата много си отиват и не скриха надеждите си, че някой ден те ще направят и дует. Той вече е факт в PlanetaOfficial и се радва на завиден интерес сред потребителите на портала за видеосподеляне:

“Мирише на хит! Страхотен текст, музика и глас от двамата.”, “Много добра комбинация се е получила. Успех на парчето!”, “Красива, лятна, мелодична песен! Гръмнахте в разгара на лятото!”, “Нямам думи, от първо слушане настръхва човек! Текст, музика, аранжимент - ТОП, а клипът е на световно ниво! Успех на проекта!”


Интересен факт е, че Фики участва в създаването на музиката заедно с Даниел Ганев, който е направил и аранжимента на песента. “Не ме оставяй“ е по текст на Мариета Ангелова. Режисьор и сценарист е Николай Нанков, а Николай Скерлев е оператор на лентата. Добромир Киряков се е погрижил за безупречния стил на Цветелина Янева и Фики, а средиземноморска красота и настроение изпълват кадрите във видеоклипа.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ