Фики на върха в “Планета Топ 20”

Фики на върха в “Планета Топ 20”

През януари класацията “Планета Топ 20” има нов музикален лидер – “Джале, джале” на Фики. Песента се изкачва директно от четвърто на първо място за месец и се превръща в хита, спечелил най-много гласове от меломаните в първия месец на 2016 година.
Фики откриваме и на втората позиция в чарта – този път заедно с Преслава и първия им съвместен проект – “С теб или с никой”. В челната тройка през януари е и актуалния хит на Теди Александрова “Чалга пеперудки”, който също се изкачва с няколко позиции.
Един от най-харесваните проекти от края на изминалата година – “Една жена” на Галена този месец феновете класираха на четвърто място. Петатата позиция е за “Видимо изневерил на Цветелина Янева, а шестата – за лидера в подредбата през декември – “Обичай ме” на Емилия и Борис Дали.
От 13 на 7-мо място се придвижва Яница с “Върнах ти го”, а един от хитовете тази зима – “Аз съм Дяволът” на Анелия ft. Галин е на 8-мо място.
В музикалната надпревара през януари, директо на 9-та позиция, се включва Джордан с новия си проект “На колене”, който за кратко спечели фенската любов.
Десети в класацията “Планета Топ 20” този месец е Галин с категоричния си хит от 2015-та  - “Парата ако хвана”.

КАТЕГОРИИ