Фики неразделен със своя син

Фики неразделен със своя син

Фики и синът му са неразделни и обичат да прекарват всеки свободен момент заедно. Въпреки натоварената си музикална програма, изпълнителят винаги намира време за малкия Тунчер, който само след седмица, на 16 февруари, ще навърши една годинка. Момченцето е най-ценното нещо в живота на Фики, а певецът споделя част от най-специалните моменти и с почитателите си в социалните мрежи. Те от своя страна искрено се радват на тази любов в най-чист вид и поздравяват своя любим изпълнител за това, че е баща за пример.

“Да имаш дете, да имаш човек до себе си, с който да се разбираш и да ти е опора, е най-хубавото чувство на света. Обичам страшно много моята съпруга и й благодаря, че е до мен във всеки един момент. Появата на едно дете е нещо, което трябва да изпиташ, защото просто не можеш да го опишеш с думи“, откровен е Фики.

Той признава, че освен бащинството, срещите с феновете му у нас и чужбина, също го зареждат с много енергия и вдъхновение. А още утре предстои нова, вълнуваща музикална нощ с всички негови почитатели в Холандия. Певецът отправя покана към любителите на балканските ритми да споделят вечерта си с него, защото е подготвил много хитове, с които да стопли сърцата им тази зима.

 

КАТЕГОРИИ