Фики отново е на върха в “Планета Топ 20”

Фики отново е на върха в “Планета Топ 20”

Песента на Фики ft. Галена “С друг ме бъркаш” дублира първото място два поредни месеца в музикалната класация “Планета Топ 20”. Безспорен е хитовият потенциал на парчето, което генерира многобройни преглеждания в Planeta Official и не е чудно, че мигновено влезе в нощните клубове и дискотеките.

На втора позиция се настани “#МамаУраган” на Галена, която успя да провокира меломаните с оригиналното си музикално предложение. Третото място е запазено за горещата колаборация на Теди Александрова ft. Азис “Ня`а проблем”. Свежата мелодия, подкрепена с ефектен клип, веднага допадна на феновете. Следва “Да те бях зарязала” на Цветелина ft. Галин , която се радва на множество положителни коментари в социалната мрежа.

В челната петица продължава да присъства интригуващият дует на Емануела и Константин “Не ме заслужаваш”, който се утвърди като един от безспорните хитови дуети на 2016 година. Шестото място е за “Златото ми” на Джордан ft. Деси Слава, последвани от новото музикално предложение на Яница “Хубаво го запомни”. Осмото и десето място са резервирани съответно за новата хитова балада на Малина “Не те забравям” и “На Египет Фараона” на Галин ft. Азис. С рекордно присъствие в челната десятка се записва и звездното трио “Пей, сърце”, което събра Галена, Цветелина Янева ft. Азис.         

В рубриката “Историята на една песен” водещата представя най-новия клип на Веселин Маринов - “На 25”. Любопитен факт е, че точно тази песен ще сложи началото на първия му самостоятелен концерт в зала “Арена Армеец” на 30 ноември. 

Един голям “Златен хит” от 15-годишната история на “Планета” ТВ е представен в класацията този месец - “Студ” на Малина. Меломаните още помнят емоциите от представянето на песента на големия концерт, по случай рождения ден на музикалната медия миналата година в “Арена Армеец” и с голямо нетърпение очакват появата на певицата и на новия спектакъл - на 22 ноември.

КАТЕГОРИИ