Фики отново развълнува цяла България

Фики отново развълнува цяла България

В първия ден на месец март Фики успя отново да развълнува публиката. Този път поводът бе двоен – премиерата на най-новият му видеоклип “Не ти прощавам“ и невероятното изпълнение на сцената на “Като две капки вода“, преобразявайки се в образа на певицата Шърли Беси.
“Не ти прощавам“ е любима песен на Фики. Тя е кавър на балада на отишлия си рано от този свят гръцки изпълнител Пантелис Пантелидис. Правата за музиката на повечето му сингли в момента са притежание на неговото семейство. Когато разбрали за желанието на певец от България да откупи един от тях и да го запише на български език, те първо го проучили внимателно, разпитали за него и изслушали творчеството му. В крайна сметка харесали много Фики – неговия глас, неговото светоусещане и неговата душевност и дали благословията си именно той да вдъхне нов живот на тази красива песен на техния син. Въздействащият текст пък е дело на Мариета Ангелова.

За клипа на “Не ти прощавам” певецът работи с екипа, заснел така популярната реклама с него “Сега е моментът за апартамента...”. Режисьор и оператор са Николай Драганов и Борил Петров. За външния си вид изпълнителят се довери на стилиста Никол Момчилова, гримьора Цецо Андреев и фризьора Момчил Спасов. От вчера лентата “Не ти прощавам” вече е достъпна в ефира на телевизиите с марката “Планета“ и в YouTube-канала PlanetaOfficial и регистрира над 200 000 преглеждания за по-малко от денонощие. Публиката мигновено след появата на “Не ти прощавам“ реагира в социалните мрежи и портала за видеосподеляне, като сподели своята оценка за изпълнението на Фики:

“Фен съм на Пантелис Пантелидис от началото на кариерата му и до днес! Винаги съм била скептична относно кавъри на песни, особено на починали певци! Теб, Фики мога да те поздравя за тази песен! Успял си да оправдаеш доверието, не само на родителите и семейството на Пантелис, но и на нас, неговите фенове! Благодаря ти, че пазиш паметта му жива! Той би се радвал на тази песен и на това, че музиката му ще остане жива! Успех!“ – пише верна почитателка на Пантелис Пантелидис, а още фенове поздравяват изпълнителя на “Пайнер“ за страхотната песен, с която ги е зарадвал.


По същото време Фики имаше и още една нелека задача – да влезе в образа на удостоената с ордена на Британската империя певица, изпълнила няколко от песните към филми за Джеймс Бонд - Шърли Беси, в “Като две капки вода“. След представянето му на сцената Хилда Казасян каза:

“Това, което гледах, беше като в хубав английски филм. Вибратото ти много се доближаваше до нейното, но по-важното е, че ти успя да пресъздадеш този образ без да стане гротескно, а това може да го направи само добър актьор. Сега си давам сметка, че освен добър певец, ти си и добър актьор”.

Геро, в качеството си не на водещ, а на професионален актьор, също потвърди, че Фики “не мина границата, беше перфектно“, а Фънки в негов стил добави: “Пя със суинг, а за самия актинг - нямам думи, мен”.
Освен високо оценен от журито, Фики за пореден път получи максимален брой точки от публиката.

 

КАТЕГОРИИ