Фики подготвя нов албум

Фики подготвя нов албум

Фики посреща лято 2018 с много позитивно настроение и желание за работа. Пред водещо лайфстайл списание певецът признава, че му предстоят записи и вече подготвя своя нов албум.

“Мисля до края на годината, че ще е готов, живот и здраве. Доста упорито работя – имаме нови песни и идеи. Няма да давам точна дата, но дай Боже да се случат нещата, както ги планирам. Надявам се и този път да уцелим подходящите песни и отново да се харесат на нашата аудитория“, споделя Фики в юлския брой на сп. “Мери“.

Певецът не крие, че ще се постарае този проект отново да бъде различен, защото обича да експериментира:

“Аз съм “ЗА“ експериментите. Хората, които следят моето творчество знаят, че аз правя постоянно различни проекти. Различната музика винаги ме влече и се старая да представям разнообразни проекти. Музиката е едно голямо богатство, с което трябва да се експериментира“, откровен е Фики.

Той допълва, че заедно със своя малък брат Емрах, който наскоро направи своя дебют като изпълнител, имат идея за съвместна песен. Засега обаче е рано за повече подробности. Фики е категоричен, че напълно подкрепя музикалната кариера на своя брат и му пожелава успехи и занапред. Самият той много харесва дуета с Емилия и се радва на неговата популярност сред меломаните.
Наред с професионалните ангажименти и планове, изпълнителят признава, че през Лято 2018 ще намери време и за почивка със семейството си:

“Със съпругата и детенцето ми се надявам да си направим една хубава почивка, макар и за малко, защото имам доста участия и през лятото. Но ни очакват със сигурност само усмивки“, споделя Фики.

Той не издава кое е мястото, избрано за семейна ваканция, но е твърде вероятно то да бъде у нас, защото тук певецът се чувства най-добре.

“България е мястото, където се чувствам най-спокоен. Все пак камъкът си тежи на мястото, както се казва. Тук животът е много по-хубав и спокоен за разлика от чужбина, където е много по-забързан. Аз имам голямата надежда и желание България да се съвземе, за да можем да върнем младите хора, които отидоха в чужбина да учат и да работят. Ще ми се да сме си тук всички и да сме по-единни. Обичам да обикалям и да разглеждам какво става по света. Но като нашата красива държава няма никъде по света, само това мога да кажа“, завършва Фики.

КАТЕГОРИИ