Фики показа мускули на морето

Фики показа мускули на морето

Със закачливото заглавие “Ще те закарам” вчера Фики символично откри сезона на хитовете, на които поп-фолк феновете ще се забавляват през топлите месеци. С тези думи лирическият герой се обръща към стара любов, която навремето е казвала, че той не става, но сега, виждайки го случайно с лъскава кола, иска тази услуга от него и го пита как я кара. Макар да звучи твърде истинно за момче, чийто живот се преобръща буквално за дни и само на 19 години става супер звезда, изпълнителят признава, че песента не е инспирирана от личния му живот. Идеята, музиката и текстът са дело на Diamond Beat Productions. Видеото, режисирано от Людмил Иларионов – Люси, носи много лятно настроение. Кадрите са заснети в Свети Влас. Луксозният комплекс Villa Florence стана домакин на продукцията, а певецът демонстрира страхотна физическа форма.

За своята визия Фики се довери на стилиста Стоян Апостолов – Стоянски, коафьора Емилио Стефано и гримьорката Джулия Ангелова. Самият изпълнител не крие удовлетворението си от свършената работа и се надява песента бързо да превземе сърцата на меломаните. Ако се съди по коментарите, това вече се е случило.

“Доста добър проект! Фики си е върнал формата, гласът е топ, както винаги, текстът е интересен и мъжки, визиите са хубави, както и локацията. След няколко слушания сме готови да ни закара в страната на яките купони!”, “Надмина очакванията ми, пожелавам успех на парчето”, “Най-яката песен на Фики!” и “Summer Hit! Браво, Фики, много си готин!”, са само част от тях.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ