Фики признава: “Влюбих се”

Фики признава: “Влюбих се”

“Джале, джале, искам те! Джале, джале, влюбих се!.. Джале, джале, взимам те! Олеле, изгубих се...“
“Джале“ в превод от индийски означава “момиче“. А влюбеният е все по-налагащият се като сексимвол на родната попфолк сцена – Фики Стораро. Бързаме да успокоим всичките му фенки, че това не е факт от реалния живот, а от новата му песен, озаглавена именно “Джале, джале“.

“Парчето е много различно. Този път залагам на нещо нехарактерно за досегашния ми репертоар. Пак го има балканското звучене, но ритъмът е от поп стила. Носи уникална атмосфера – като го чуеш и веднага ти “кипва кръвта”, коментира Певецът на годината.

Клипът също пресъздава “адското парти“. Заснет е на атракционите и из коридорите на Paradise Center в столицата само за една нощ. Проектът е доста мащабен и в организацията и изпълнението му се включват над 150 души. Освен че пее, Фики не спира да танцува в него. А хореографията научава по време на снимките.
Самият той споделя, че е следял с периферния поглед репетициите на момичетата от балет Fame и като застанал с тях пред камерите, нещата просто се получили.

“Може би защото се бяхме събрали само хубави хора, заредени с положително настроение и много се забавлявахме по време на работния процес, затова всичко вървеше като по вода. Благодаря на режисьора Георги Марков и целия му екип за перфектно свършената работа!“, споделя изпълнителят на “Пайнер”.

За визиите на Фики в новото му видео се погрижи стилистът му – Стоян Апостолов. Гримът е дело на Джулия Ангелова, а косата – на Емилио Стефано.
“Джале, джале” вече се излъчва в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD”.

фотограф: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ