Фики разкри тайната за перфектната си фигура

Фики разкри тайната за перфектната си фигура

Фики се превърна в любимец на изкушените от попфолка, благодарение на хубавия си глас и не на последно място на перфектната си физика. 21-годишният певец поддържа своята форма със строг хранителен режим от 15-годишна възраст. В интервю за “24 часа” Фики разказва по какъв начин се храни, за да има такава релефна мускулатура. Първата стъпка са шест хранения на ден, но това не означава, че може да си похапва разнообразна храна. Менюто включва предимно месо, зеленчуци, приготвени без мазнини, сведени до минимум тестените изделия и захари.

Един път в седмицата Фики си позволява да похапва, каквото си пожелае. Певецът споделя, че е на свободен хранителен режим на празници и когато е на почивка, когато може да се наслаждава на вкусните гозби, които притотвят майка му и баба му. Преди снимките на клип се отказва даже и от “мръсното” хранене през седмицата, това правило важи и за последния му проект “Вертолета”, в който отново демонстрира топформа.

Втората стъпка за перфектната спортна форма на Фики са тренировки във фитнес залата всеки ден, които са с продължителност час-час и половина.

“Спортът не е само внушителен външен вид, той е и здраве, и самодисциплина. А един мъж трябва да изглежда и да се чувства като истински мъж”, категоричен е Фики.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ