Фики с песен за абитуриентите

Фики с песен за абитуриентите

В навечерието на абитуриентските балове Фики пусна песен, която описва еуфорията на младежите от раздялата с училищния живот. Музиката, дело на Даниел Ганев, е купонджийска. А в текста, написан от Мариета Ангелова, присъстват всички типични за абитуриентите изрази и действия. Заглавието, логично, е “Брой до 12”. Клипът към нея обаче, вместо да показва момичета и момчета, изскачащи от прозорците на лъскави автомобили, е заснет във фитнес клуб.

“Идеята е моя. Държах видеото да има послание. Макар да се пее за парти, дискотеки и алкохол, за “размазване”, искам да кажа на младите хора, че това е просто една вечер. А животът след това е различен. Порастваш, трябва да бъдеш отговорен, да се трудиш, за да постигаш резултати. Точно както е в спорта, с който аз избрах да се занимавам преди години. Спортуващите хора не посягат към наркотиците и към други вредни навици. Спортът те прави дисциплиниран, помага да бъдеш здрав и да изглеждаш добре. Много специални благодарности нa най-добрия фитнес – “Флайс” за съдействието и подкрепата”, споделя младият Стораро.


Лентата е заснета под режисурата на Георги Марков, а за стайлинга си изпълнителят отново се е доверил на стилиста Стоян Апостолов-Стоянски. Премиерата на “Брой до 12” беше в петък вечер по телевизия “Планета” и на живо на откриването на най-новия клуб в Студентски град – E11EVAN, където Фики беше специален гост. От тогава до днес парчето се радва на голям интерес и онлайн. То вече има 500 000 гледания в PlanetaOfficial в YouTube, а коментарите на меломаните във Фейсбук и Инстаграм профилите на звездата на “Пайнер” са:

“Гърми, размазвам се яко”, “Браво, много хубава песен”, “Супер си, номер 1”, “Евала, тигре, песента е супер”, “Хитът на годината”  и т.н.

снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ