Фики с покана за парти към всички дами

Фики с покана за парти към всички дами

Един от най-актуалните поп-фолк изпълнители, Фики, отправя покана към всички дами, да посрещнат празника 8 март с него. За Международния ден на жената, певецът получи покана да поздрави с песен българките в Германия, а да споделят този ден с него имат възможност и всички дами, изкушени от балканските ритми. Домакин е Trafic Club в Кьолн, а Фики не крие, че с вълнение очаква тази музикална среща на 7 март. Изпълнителят е известен със своята галантност и сърдечно отношение, затова няма съмнение, че ще подари един незабравим празник на всички.

Но не само сънародниците ни в чужбина ще се веселят с Фики за 8 март, защото в неделната вечер, той ще бъде и на сцената на популярен нощен клуб в Пловдив.  Там хубавите емоции отново са гарантирани, затова не пропускайте да бъдете сред гостите на това горещо парти.
В понеделник, всички, които харесват Фики, могат да го подкрепят в шоуто “Като две капки вода“, където този път ще го видим като Майкъл Болтън. До момента изпълнителят отбеляза две поредни победи, а дали новият образ ще му донесе пореден успех, предстои да разберем след броени дни.

КАТЕГОРИИ