Фики сбъдва мечти

Фики сбъдва мечти

През уикенда Фики стана част от голяма изненада не за кой да е, а за своя голям фен Стелиян Филипов от Велико Търново. Организира я съвместно с учителката Мариана Пенчева, която се грижи за него и за още девет деца. Освен че им осигурява нормален битов живот, тя се старае да им даде важни житейски уроци като този, че няма невъзможни неща. Именно, за да убеди Стелиян в това, тя се свързва с любимия му певец и негов идол. Тийнейджърът всеки път се подстригва според актуалната прическата на Фики, имитира неговите пози, а партито и подаръците за 18-ия му рожден ден на 4 март са посветени напълно на младия Стораро.
За пътуването от Търново до София Мариана казва на Стелиян, че ще го вземе с нея, за да го запознае със своя приятелка. Возейки се из столицата към мястото на срещата, момчето вижда заведението на фамилия Стораро и я моли да се отбият само за малко, за да провери дали Фики случайно не е там.

Тя се съгласява, влизат и той не само, че се оказва на мястото, но и чака именно него с чаровната си усмивка и подаръци. Стелиян не може да повярва в първите минути. Само прегръща любимеца си и не знае какво да каже. Но след първоначалната еуфория го залива с въпроси, отговорите на които няма как да научи от публикациите в медиите. Фики на свой ред го разпитва какво учи, за какво мечтае... Дава му ценни съвети от своя опит и му обещава да отиде на бала му догодина.
Стелиан и Марияна също са подготвили подарък за изпълнителя – грамота, а написаното на нея го трогва истински: „ГРАМОТА се връчва на Фики Стораро в знак на благодарност за това, че сбъдва мечти и е Човек с голямо сърце! И нека всяка сторена добрина се върне при теб най-малко умножена по хиляда!“. След срещата Фики пусна снимки в социалните мрежи и написа:

“Най-щастлив се чувствам, когато успея да направя някой друг щастлив. Днес с жената, която се грижи за моя голям фен Стелиян от Велико Търново, му направихме изненада. Дойде ми на гости в София без да знае предварително къде и при кого отива. Той се зарадва много, а аз още повече. P.S. Благодаря за страхотната грамота!”

КАТЕГОРИИ