Фики сред звездните участници в “Като две капки вода“ – Аll Stars

Фики сред звездните участници в “Като две капки вода“ – Аll Stars

Голямата новина за почитателите на Фики и неговите невероятни превъплъщения в предаването “Като две капки вода“ е, че изпълнителят е сред звездните артисти, които ще участват в новият 9 сезон на шоуто - All Stars. Тази година в него ще се състезават шампионите от предишните 8 издания. Певецът стана победител в 8-то издание на формата. Талант, харизма и много труд – това показа Фики и грабна сърцата на цяла България със своите превъплъщения като Стиви Уондър, Дженифър Лопес, Майкъл Болтън и Недялка Керанова, Джеймс Хетфийлд от рок гигантите Metallica, Ерос Рамацоти, Лучано Павароти, Тоше Проески, Хилда Казасян, Васил Найденов и Лайнъл Ричи. Певецът доказа, че за един истински талант жанрови ограничения не съществуват, а напротив – всеки един стил разкрива различна страна от потенциала му.
Зареден с много положителни емоции от първото си участие в “Като две капки вода“, Фики е още по-амбициран да се справи блестящо с превъплъщенията в 9-ия сезон и да покаже нови страни от артистичния си талант.

“Много се радвам,че успях да докосна уважаемата публика с моите образи. Научих нещо много важно - когато желаеш да постигнеш добри резултати и дадеш максимума от себе си за драгата аудитория, тя винаги го оценява. Допълнителен плюс е, че след образите на Джей Ло и Ейми Уайнхаус шегите за краката ми временно спряха“, откровен е изпълнителят на музикална компания “Пайнер“ в навечерието на новото предизвикателство, което го очаква.

Новият сезон на “Като две капки вода” стартира на 22 февруари, а ние пожелаваме на Фики много хъс и успехи на сцената на “Като две капки вода” сезон 9 – Аll Stars.

 

КАТЕГОРИИ