Фики събра танцьори от цяла България в новия си клип

Фики събра танцьори от цяла България в новия си клип

Броени часове преди настъпването на астрономическата есен, Фики поднесе на почитателите си своето хитово предложение за новия сезон. И макар той да се характеризира с по-студено време, парчето “С друг ме бъркаш” обещава да нажежава страстите до максимална степен. Градусът на настроението се повишава още повече и от присъствието на горещата фурия Галена в него, а броени дни след премиерата феновете вече дадоха своята висока оценка за проекта. “С друг ме бъркаш” е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на Мариета Ангелова.

“Песента е авторска, в модерен стил със страхотен бийт. Затова исках в клипа да има много движение, кадрите да са пълни с танцуващи хора. За тази цел се обадих на Неци от балет FAME и Ицо, финалиста от “България търси талант” от Dance Studio Creators-Варна, които събраха най-добрите танцьори от цяла Бъгария за моето видео и направиха страхотна хореография. Аз също потренирах доста, за да се впиша в нея. Не беше лесно, но пък беше приятно – мисля, че танците ми се отдават”, разказва двукратният носител на приза “Певец на годината”, който заради натоварения си график е успял да научи и изрепетира всичко само за ден и половина.

Лентата е заснета в Киноцентър Бояна под режисурата на Георги Марков. Визията на Фики е дело на стилиста Стоян Апостолов-Стоянски, а на Галена – на Добромир Киряков и гримьора Кирил Чалъков. За грима на младия Стораро и на балет FAME са се погрижили Никола Иванов и Мария Господинова. Фризьор на звездите е Емилио Стефано.
Сингълът “С друг ме бъркаш” влезе в плейлистите на дискотеките още същата вечер, в която беше премиерата му по телевизия Планета и Планета HD, а в официалния You Tube канал на медията вече има над милион гледания.

Снимки: Хари Доладжаков

КАТЕГОРИИ