Фики в “Автограф”: Продължавам да правя хубава музика

Фики в “Автограф”: Продължавам да правя хубава музика

Тази седмица “Автограф” ще ви срещне с един от младите изпълнители на музикална компания “Пайнер” - Фики. Още при своето първо гостуване в предаването през февруари певецът спечели водещата Галя Димитрова и целия екип със своята непринуденост, с таланта си и не на последно място с чара си. През последните месеци успехите за певеца не закъсняха и той се превърна в желан музикален гост не само в България, но и извън нейните предели.
Фики казва, че осъзнава какво е постигнал за тази една година, откакто е в “Пайнер” и е благодарен на Господ, че му е дал шанс да реализира мечтите си.

“Човек трябва да следва мечтите си и да работи постоянно над себе си. Тук в България обаче мечтите не се реализират лесно. За съжаление у нас много от хората са негативно настроени към някого или към нещо. Изпитвал съм го и върху себе си. Трябва да не обръщаш внимание на негативните коментари по свой адрес и да продължаваш да работиш и да правиш хубава музика. А този, който те оценява, ще я слуша”, споделя певецът.

В “Автограф” Фики разказва за преживяванията и емоциите по време на националното турне “Планета Лято” 2014. Много се радва, че е имал честта да пее на тази сцена и да изживее цялото това вълнение. Казва, че не може да се опише с думи чувството хиляди хора да скандират името ти и да пеят заедно с теб.
Не е тайна, че на всяко свое участие Фики се радва на голямо внимание и обич от страна на почитателите и най-вече на почитателките. Казва, че винаги обръща внимание на всеки гост. Според него не трябва да си надменен с хората, които те харесват.
Понякога е попадал на по-агресивни и настоятелни фенки, но и към тях се отнася мило и деликатно. Знае, че хората, го обичат и затова искат да са близо до него.
Фики разкрива, че преди година се е запознал с момиче в един клуб, с което след това е завързал връзка.

“Аз я забелязах още докато пях на сцената. И понеже съм много срамежлив, се чудех как да се запозная с нея. Много се харесахме, започнахме да се виждаме, но в последствие се разделихме, защото имаше много ревност между двама ни.”

За себе си Фики казва, че е много ревнив, въпреки че не го показва. Иска жената да е плътно до него и с него. В противен случай нещата не се получават.
Опровергава слуха, че напоследък от работа е загърбил всякакви контакти с момичета. Но все пак на този етап най-важна остава кариерата му. Иска до раздаването на 13-тите Годишни награди на телевизия “Планета” да е готов с дебютния си албум. Планирал е той да е жанрово разнообразен, дори мисли да включи в него и народна песен.

“Аз харесвам народната музика от всяка една фолклорна област, защото тя е едно цяло. Не може да се раздели. Това е красотата на нашата народна музика и всеки трябва да я обича и уважава.”

КАТЕГОРИИ