Фики взриви мрежата с нов хит

Фики взриви мрежата с нов хит
Слушай в Стрийминг Платформите

Феновете на Фики с огромно нетърпение очакваха лятното предложение на певеца, което вече е факт и може да бъде гледано ексклузивно в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизионните канали с марката “Планета“. “Къде съм аз, къде си ти” е озаглавен сингъла, който още с появата си грабна публиката и безапелационно бе обявен за тотален хит.

“Фики се завърна с хит, браво!“, “Eй този Фики чаках. Уникална песен“, “Фики няма слабо. Евала!“, “Адмирации за хуавия клип“, “Песента е топ хит“, “Ударно завръщане“ – гласят само малка част от коментарите на меломаните, прегледали лентата.

Близо 200 000 вече се насладиха на “Къде съм аз, къде си ти” в портала за видеосподеляне, а парчето само за часове набира огромна популярност и в клубовете.

Тази вечер предстои лайв премиерата му в Търговище – първо в ресторант “Борово око“, а след това и в Planeta Payner Club. Фики ще представи новия си хит и по морето - на 23 юли в Несебър, след което се отправя към Кърджали, за да поздрави и феновете си там с “Къде съм аз, къде си ти”. Следващата седмица носи нови участия и изненади за всички, които харесват певеца, а той отново ще бъде по Черноморието.

За новия си хит изпълнителят на “Пайнер“ се довери на Даниел Ганев /музика и аранжимент/, на Мариета Ангелова /текст/, а видеореализацията е дело на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Радослав Георгиев. Появата на видеото бе придружена и от ефектна фотосесия, за която Фики позира пред фотообектива на Хари Доладжаков.

 

КАТЕГОРИИ