Фики – звезден гост в Пловдив

Фики – звезден гост в Пловдив

Днес и утре Фики ще е специален звезден гост на публиката в Пловдив. Изпълнителят на музикална компания “Пайнер“ е част от “Забраненото ШОУ на Рачков“, което тръгва на турне в страната. На 16 и 17 юни е представлението в Античния театър в Града под тепетата, а Фики издава, че има много изненади за зрителите. Певецът вече тръпне в очакване на срещата си с феновете, а повече от сигурно е, че хубавата музика ще властва на сцената по време на изявата на Фики. Междувременно певецът продължава и своите участия в клубовете в страната, а в социалните мрежи той бе откровен:

“Толкова съм щастлив, че вече можем да се срещаме с вас всяка вечер. Въпреки умората, като се събудя сутрин и се сетя за емоциите от предната нощ, нямам търпение да дойде време за следващата ни среща“, сподели певецът.


В началото на месеца Фики посети Дубай, където бе на кратка ваканция със своята съпруга Гюлджан. Двамата се насладиха на екзотиката на ОАЕ, а през май зарадваха аудиторията с новината, че очакват своето второ дете, което ще бъде момиче.

КАТЕГОРИИ