“Филмарка“ на Диона в трендинга на YouTube часове след премиерата си

“Филмарка“ на Диона в трендинга на YouTube часове след премиерата си

Няколко часа след премиерата си в PlanetaOfficial в YouTube, първият проект на Диона като изпълнител на “Пайнер“ – “Филмарка“ вече е в трендинга на портала за видеосподеляне. Близо 160 000 преглеждания отбелязва лентата, която определено предизвика сериозен интерес сред аудиторията. Не само заради провокация, която е запазена марка за Диона, но и заради хитовото звучене на песента, с която певицата атакува клубовете и музикалните класации през Лято 2021.

“За всички, които си падат по любовните драми – анонсира появата на сингъла Диона и допълни – Любов без драми, не е любов! Представям Ви “Филмарка“. Благодаря на всички, които бяха част от екипът ми“.


Зад “Филмарка“, наред с Диона, застават още композиторът Деян Асенов, направил музиката и аранжимента на парчето и Петя Радева, създала текста заедно с изпълнителката. Видеоклипът пък е дело на Buddubbaz Tape – режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов.
Меломаните не крият високите си оценки за проекта и побързаха да поздравят Диона в мрежата:

“Песента е страхотна. Браво, Диона“, “В който и ритъм да влезе е еднакво добра! Супер проект!“, Брутална песен! Никога няма слабо при теб! Само напред и нагоре!“, “Тотален хит, ще разцепва дискотеките... Евала на Диона“, “Не очаквах такава избухвация, браво“, гласят само малка част от коментарите в PlanetaOfficial в YouTube.

На 20 август предстои и live премиерата на “Филмарка“ – Диона ще я представи за първи път на живо в Пазарджик, а ден по-късно в Кирково.

 

КАТЕГОРИИ