Филмът “В Арена Армеец” единствено в Planeta Official

Филмът “В Арена Армеец” единствено в Planeta Official

В навечерието на своя грандиозен концерт в столичната зала “Арена Армеец”, на 1 декември, телевизия “Планета” подготви музикален филм, в който звездите на музикалния канал споделят своите очаквания за спектакъла. 2015-та се оказа една богата година на събития и инициативи. Музикална компания “Пайнер” отбеляза своя 25-годишен юбилей с Празничен концерт в Стара Загора. Оркестър “Канарите” и приятели също зарадваха почитателите на българските ритми с концерт. България стана домакин на едно от най-мащабните музикални събития в Европа – Детската “Евровизия”. А само няколко дни след този форум, зала “Арена Армеец” отново е домакин на мега спектакъл – “14 години телевизия “Планета”.
Най-обичаните и популярни български изпълнители излизат на сцената, за да зарадват с песните си почитателите на хубавата музика и да отбележат 14-я рожден ден на Българската музикална телевизия – “Планета”. С какви нагласи тръгват те към този спектакъл и какво да очаква публиката в зала “Арена Армеец”, ще ви споделим във филма, който подготвихме за вас.
Интересен е факта, че този филм може да бъде гледан само в официалния канал – PlanetaOfficial, в портала за видеосподеляне YouTube.

КАТЕГОРИИ