Филмът за Ивана в Лондон предпремиерно в PlanetaOfficial

Филмът за Ивана в Лондон предпремиерно в PlanetaOfficial

На Разпети петък в официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube – PlanetaOfficial беше публикуван музикалният филм от поредицата “Песен без граници” – “В Лондон с Ивана”. В него Певицата на народа ни разказва за последното си концертно участие в британската столица и емоциите, които с песните си подари на сънародниците ни, избрали да живеят и работят в Англия. Почитатели на звездата ни разказват защо харесват творчеството й, какво отличава Ивана като изпълнител и защо да се работи с бенд е правилната формула за успешен шоу бизнес.
Пролетен Лондон е очарователен – малко дъждовен, малко ветровит, хем слънчев – хем непредвидим… В това ще се убедят и зрителите на филма. С лентата “В Лондон с Ивана” ще се разходим край най-важната река в Англия - Темза и прословутото колело “Лондон Ай”, ще минем по първия пешеходен мост над реката “Милениум бридж”, ще се насладим на пролетните краски на първия кралски парк - Сейнт Джеймс парк.
“В Лондон с Ивана” между два Великдена – католическият и православният. Затова във филма ще надникнем и в световната съкровищница – Британският музей. В него днес се съхраняват над 6 млн. експоната, показващи развитието на човешкия род и история от древността до днес.
Сред по-ценните екземпляри са кристалният череп, за който още се спори дали е автентичен или е дело на човешка ръка, египетските мумии и Розетския камък, с помощта на който лингвистите са разшифровали египетските йероглифи. А това, с което ние – българите се гордеем е, че сред богатите сбирки на Британския музей в Лондон е и Четириевангелето на цар Иван Александър, наричано също Лондонско евангелие. То е един от най-известните и ценни български кирилски ръкописи, важен писмен паметник на българската култура отпреди падането на Второто българско царство.
Лентата “В Лондон с Ивана” зрителите на телевизия “Планета” и “Планета HD” могат да гледат за Гергьовден, а до тогава – предпремиерно в PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ