Формация “Паскалев – Пловдив“ радва зрителите с любими хитове

Формация “Паскалев – Пловдив“ радва зрителите с любими хитове

Хубаво пролетно настроение и прекрасна музика днес ни подаряват музикантите от формация “Паскалев – Пловдив“. Техният избор в рубриката “Любимите хитове“ ще проследим първо в ефира на “Планета“ ТВ от 12:05 часа, а веднага след това и по “Планета Фолк“. Музикалният маратон продължава от 14:05 часа в програмата на “Планета HD“. Част от най-хубавите композиции на формацията е включил в селекцията ръководителят й Иван Паскалев, като не е пропуснал да сподели със зрителите и стойностни предложения от репертоара на свои колеги от музикална компания “Пайнер“. Музикантът е откровен, че ако погледнем на случващото се от друг ъгъл, ще видим, че понякога губим едно, но печелим друго.

“За всички нас, особено за музикантите, създалата се ситуация не е никак лесна, но пък имахме възможност да преоткрием семейството като ценност. Аз съм благодарен за прекрасните моменти с моята съпруга и сина ми, с които бяхме заедно през изминалите два месеца, нещо, което в забързаното ежедневие е почти невъзможно, заради ангажиментите на всеки от нас. Разбира се, музиката и срещите с феновете са неща, без които никой музикант не би се чувствал пълноценно, затова с колегите от формация “Паскалев – Пловдив“ се надяваме, че скоро отново ще можем да бъдем с Вас, нашите почитатели“, споделя Иван Паскалев.

Иван Паскалев разкрива още, че вече подготвят нова авторска композиция, която скоро предстои да бъде записана, а до есента ще получи и своята видеореализация.
Вечерта на 19 май ни очаква поредна част от музикалния избор на формация “Паскалев – Пловдив“ с начален час 18:05 в ефира на “Планета Фолк“.

 

КАТЕГОРИИ