Галена: Искам нещо ново да ми се случи и ето, че моментът дойде

Галена: Искам нещо ново да ми се случи и ето, че моментът дойде

Тя е певица с над 17-годишна кариера. Има награди, признания, милиони гледания и милиони лайкове. Скоро ще се впусне в напълно нова роля за нея – тази на треньор в новия сезон на “Гласът на България“.

“Искам нещо ново да ми се случи и ето, че моментът дойде, аз съм с отворени обятия“, това призна звездата на музикална компания “Пайнер“ по повод новото предизвикателство, което й предстои тази есен.

Галена бе откровена в интервю за “Преди обед“, че следи отдавна предаването и й прави впечатление, че в годините се явяват все по-кадърни, талантливи и уверени кандидани. Според нея ролята на треньора е да даде правилния път на отбора си, а за постигнеш успех е необходим не само талант, а също така дисциплина, работа и характер, защото нещата са комплексни. Тези, които достигат до финал обикновено са хора, за които музиката е начин на живот – споделя още Галена.

“Не съм човек, който критикува, и това ме е спирало. Вече съм достатъчно уверена, на фона на тези 17 години опит, на това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в YouTube, мога да дам много съвети и да покажа правилния пътя на тези млади хора – откровена е тя и допълва - Много е важно, преди да критикуваш, да кажеш кои са плюсовете.”

За Галена ще бъде интересно в отбора й да има пъстрота, да има изпълнители от различни жанрове, като все пак й се иска да заложи на българското.

КАТЕГОРИИ