Галена, Кали, Роксана и Фики с концерти в Европа този уикенд

Галена, Кали, Роксана и Фики с концерти в Европа този уикенд

Този уикенд Европа ще посрещне част от най-популярните звезди на поп-фолка, за да се весели с тях и най-горещите хитове от ефира на телевизия “Планета”.
За първи път досега Роксана и Фики ще обединят своите гласове в общ концерт, а домакин на събитието е немската столица Берлин. Двамата изпълнители очакват с нетърпение срещата си със своите почитатели в Германия, за които са подготвили много музикални изненади.
Отново на 28 март, но в друга част на Германия отново ще звучи българска музика, защото и Кали ще бъде музикален гост зад граница.
Много настроение, весели емоции и хитове до сутринта гарантират организаторите на партито и звездата на музикална компания “Пайнер”.
Холандия също е в очакване на популярна българска звезда – Галена. Само ден след като представи новата колекция на модния си бранд в Пловдив, певицата отново е на път, за да подари незабравими емоции на всички в Холандия.
Галена е известна с купонджийския си нрав и с това, че по време на участията й всички се забавляват от сърце, а скучаещи няма, затова и сега публиката е нетърпелива да посрещне българската звезда.

КАТЕГОРИИ