Галена: Колкото по-често се събираме и обединяваме феновете си, толкова по-силни ще бъдем

Галена: Колкото по-често се събираме и обединяваме феновете си, толкова по-силни ще бъдем

Вече 14 години Галена е един от най-успешните, най-харизматичните и обичани изпълнители в българската музика, а певицата не крие, че тези години са едни от най-прекрасните в нейната биография:

“14 години в музикална компания “Пайнер“. Една сбъдната мечта, едно усещане, че си успял, че вярваш в себе си и в това, което си направил. Благодаря на фирма “Пайнер“, на целия екип, който толкова години стои зад мен, на всички мои колеги! Работим заедно и вървим ръка за ръка“, споделя певицата ексклузивно пред камерата на телевизия “Планета“ и предаването “Бащино огнище“.

Тя признава, че се радва да бъде част от всичко това, а за собствения облик на всеки артист казва:

“След толкова години всеки изпълнител се развива в собствена посока, което е най-хубавото. Ако всички сме еднакви няма да е интересно. Имената, които са се утвърдили в поп-фолка и ще останат занапред, са сами за себе си различни и индивидуални. Те имат собствена музика, визия и проектите им звучат различно“.

Галена е категорична, че самата тя винаги се стреми да прави различни неща, да се поставя в нестандартни проекти и сама да провокира себе си, за да може да провокира и своята публика. Звездата на телевизия “Планета“ признава, че видеореализирането на една песен е много важно, защото то допринася и завършва цялостния проект.

“Не смятам, че нещата свършват със записването на песента. Тя трябва да бъде представена по най-добрия начин, за да бъде приета по същия начин от публиката. Във всеки видеоклип се старая да изиграя ролята си по най-добрия начин. Не дадеш ли всичко от себе си, какъвто и да бъде сценарият, не изиграеш ли ролята си добре, няма как да докоснеш хората. Аз се радвам, че имам и този талант да влизам в различни роли. Работя с прекрасен екип. Обмисляме всичко предварително, заедно обсъждаме всеки детайл“.

Галена допълва, че с годините са се доказали като един тандем и е щастлива, че се справят добре и нещата им се получават. Благодарна им е и за това, че винаги успяват да я представят в такава светлина, че и самата тя да е изненадана.

“На мен ми се пее винаги и всичко, което иска публиката. И ако мога с удоволствие ще го изпея - казва певицата и допълва - Аз не обичам да казвам кога и какво правя. Просто очаквайте. Ако правило в шоубизнеса е да изненадваш винаги себе си – да това е правило за мен.“

Галена е откровена, че обича да работи в тандем и вярва, че обединени изпълнителите биха били по-силни и успешни:

“Аз обичам да работя в тандем. Смятам, че колкото по-често се събираме, колкото по-често отдаваме енергия заедно и обединяваме феновете си, толкова по-силни ще бъдем“.

По отношение на работата си в жанра фолклор, изпълнителката споделя, че така мечтания от нея фолклорен проект вече е започнат, но не й достига време да го финализира. Категорична е обаче, че това ще се случи и то по най-добрия начин. Обича да пее народни песни, дори това е закон за нея, а участията й винаги завършват с народна песен, независимо къде е.

“Аз винаги се гордея, че съм българка! За целият ни народ трябва да бъде гордост, че сме българи. Трябва да сме обединени, трябва много да се държим и да не сме чуждопоклонници. Пея в чужбина, срещам се с чужденци, но винаги говоря с гордост за България! Още по-горда съм, че вече 10 години съм търновка, болярка, въпреки че винаги ще съм си смядовка. Но усещам духа на болярина. Той е съвсем различен от този на българина от другите краища на страната. Предал ми го е и съпругът ми Галин. Ако можем да се чувстваме всички по този начин, вярвам, че ще стигнем далече!“, казва Галена.

Тя признава, че извън сцената животът й е семпъл, скромен, като на всяка една българска жена:

“Семейството ми дава всичко – любов, внимание, смисъл. Децата и съпругът ми са моя живот!“

КАТЕГОРИИ