Галена: Никога не съм се чувствала така обичана и специална

Галена: Никога не съм се чувствала така обичана и специална

17 февруари е още една много специална дата за Галена, която тя ще запомни с раждането на своя син Александър и с премиерата на новия си клип “Moro mou”. Двете събития предизвикаха вълна от интерес и поздравления и я превърнаха в най-щастливия човек. Колеги, фенове и приятели се обединиха в оригинално и емоционално видео, с което поздравиха Галена и семейството й. Самата тя бе повече от развълнувана и благодари на всички тях от сърце:

“Уау, каква изненада! Ако можехте да видите очите ми и чуете сърцето ми в този момент, щяхте да разберете, че няма по-щастлива от мен! Благодаря за невероятните пожелания, които получих от толкова много фенове, колеги и приятели – никога не съм се чувствала така обичана и специална, както в последните няколко дни! Успяхте да напълните очите ми със сълзи, но от най-радостните! Пожелавам на вас тази любов да ви се връща многократно! Целувки от мен и отново – благодаря за обичта!”


Освен появата на Александър, този уикенд се превърна в уникален и с невероятния успех на новия видеоклип на Галена - “Moro mou”. За трите дни от премиерата си, лентата отбеляза близо 1 000 000 гледаемост в Planeta Official. Многобройни бяха и позитивните оценки за смелия проект:

“Всеки път е различна и всеки път ѝ се получават нещата! Така е, който рискува, печели!”, “Галена е артист. Изразява себе си чрез музиката, която прави. Този случай не прави изключение. Това е нейният начин да изкрещи щастието си от това, че има втори син. Не го крие - споделя го. Направено е с вкус, направено е с безкрайна любов. Поредният успешен проект.”

“Уби ги, Урагане! Нямам думи... Жестока песен и страхотно видео!”, “Ефектът “Уау” е постигнат тук. Браво, адмирации за Галена и екипа.”, “Не мога да повярвам! Уникална, качествена, влезе ми под кожата. Мелодията е феномен, а припева... Благодаря за хита!”

КАТЕГОРИИ