Галена ХХ – вече в магазините на “Пайнер” и в eMag

Галена ХХ – вече в магазините на “Пайнер” и в eMag

Юбилейният албум на Галена – “GalenaXX” се радва на интереса на меломаните, но вече той е още по-достъпен за тях. Иновативният албум вече може да бъде открит в музикалния магазин на “Пайнер”, както и в най-големите платформи за интернет търговия на музикални албуми – eMag, myStore и Bazar.bg. Ако проследите линковете може да направите и вие своята поръчка за “GalenaXX”.

“20 години музика! 20 години любов! 20 години страст! 20 години мечти! 20 години заедно!...
Зад песните и видеата в GalenaXX стоят трудът, креативността и отдадеността на голям брой хора. Огромна е благодарността ми за техния професионализъм, творчески гений, търпение, безсънни нощи и безкрайни часове, прекарани в усъвършенстването на този албум. Всички тези хора, които държаха ръката ми и смело се впускаха в реализирането дори на понякога налудничавите ми идеи. Те оставиха частица от сърцето си в GalenaXX и аз ще им бъда вечно благодарна.
На всички вас, които толкова години ми засвидетелствате любовта и подкрепата си, които непоколебимо вярвате в мен и вдъхвате живот на музиката ми — Благодаря, че ми давате силата и вдъхновението да продължавам да правя това, което ме прави истински щастлива. Без вас нищо от това нямаше да бъде възможно.
С вълнение очаквам да чуете и видите това, което съм ви подготвила. Досега GalenaXX беше мой. Вече е наш. - С обич, Галена”, написа певицата с много любов и признателност.

2
С този албум Галена сложи началото на тържествената за нея година, в която отбелязва 20 години на концертната сцена в България. Певицата е радостна да представи своя музикален продукт и с 10 нови видеоклипа на песни, включени в него. Всичките 20 видеоклипа на песните от албума “GalenaXX” се излъчват в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K.

“Истината е, че ако трябваше да включа всички песни, които исках, те щяха да са 40. Пренебрегнах мои любими парчета, за да може бройката да е точно 20. Държах да отбележа юбилея като албумът излезе на 20 юни и в него да има 20 песни. Много ми се иска да благодаря и на хората, с които работя от доста години и правим едни от най-хубавите песни в попфолка, колкото и нескромно да звучи да го кажа…”, откровена е певицата в интервю за Антон Стефанов.

Когато направите поръчката си, ще получите оригинална кутията, съдържаща албума “GalenaXX” на комбинирана USB Type-А и USB Type-C флаш памет, а също и 5 броя картички на певицата и стикери с татуировки.

КАТЕГОРИИ