Галена даде старт на рождения си ден във Варна

Галена даде старт на рождения си ден във Варна

На днешната дата – 21 май своя рожден ден празнува една от най-обичаните български певици, Галена. Празникът е повод хубавото настроение да завладее не само нея и семейството й, но и многобройните й почитатели. Телефонът и официалните профили на звездата в мрежата буквално прегряха от желаещи лично да я поздравят и да й отправят сърдечни пожелания за здраве и много радост. Вълнуващите празнични емоции за звездата на телевизия “Планета” започнаха още в полунощ, защото тя бе специален музикален гост на публиката в Club Summer Cult във Варна.

Много изненади и поздрави заваляха към рожденичката, а тя не скри своето вълнение и радост. Парти емоциите за рождения ден на Галена със сигурност ще продължат и тази вечер, но как ще отбележи рождения си ден изпълнителката, засега не става ясно. Със сигурност до нея ще бъде семейството й, което е нейната най-голяма сила и опора през годините. Телевизия “Планета” също има изненада за Галена и нейните фенове днес - в ефира на музикалната медия от 20:00 часа ще бъде излъчена бляскавата промоция на албума “Официално забранен”, а за най-нетърпеливите, тя вече е достъпна в канала PlanetaOfficial в YouTube.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Галена с пожелания за много здраве, щастливи мигове с любимите хора, нови хитове и успехи на музикалната сцена!

 

КАТЕГОРИИ