Галена е The Boss в “Планета Топ 20” този месец

Галена е The Boss в “Планета Топ 20” този месец

Едва ли има зрител на телевизия “Планета”, който да се е съмнявал поне малко в победителя за юли в класацията “Планета Топ 20”. Още с появата си в ефира на телевизиите “Планета HD” и “Планета” ТВ песента #TheBo$$ даде заявка за тотален летен хит, а Галена го направи реалност. Меломаните се обединиха в своите предпочитания и гласуваха новия видеоклип на Галена да бъде лидер в чарта. Музикалната лента е снимана в края на май на Френската Ривиера точно в дните на 70-то издание на кинофестивала в Кан и финала на Monaco Grand Prix по улиците на Монте Карло и Монако.

Втора в “Планета Топ 20” през юли е “Виновна” на Емануела, а третата позиция е за Джена и “Коя”. На 4-то място в класацията зрителите са поставили хитовото трио на Лято 2017 – Теди Александрова, Борис Дали и DJ Живко Микс. Техният видеоклип “Температура” не може да остави безразлично никое сърце, а тръгне ли песента в нощните клубове, градусът на емоциите се вдига неимоверно високо. За успеха на видеоклипа голяма роля има артистизмът на тримата изпълнители, които ни пренасят край морския бряг и ни правят съпричастни на едно голямо плажно парти.

Точно 6 са новите заглавия, които са намерили място в “Планета Топ 20” през юли. Освен #TheBo$$ и “Температура”, тук са още “Само мой” на Емилия, “Някой богат” – на Борис Дали ft. Емилия, “Нощта гърми” – на Галин и Лорена. Зрителите на PlanetaOfficial – YouTube-каналът на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” не останаха равнодушни и към още един нов мащабен проект. Иван Динев – Устата покани своите колежки Деси Слава, Анелия и Преслава, а те с радост приеха да станат част от песента “Leila Pala Tute”. В новия брой на “Планета Топ 20” видеоклипът на тази музикална колаборация заема 15-та позиция.

КАТЕГОРИИ