Галена и Азис със съвместно турне в САЩ тази есен

Галена и Азис със съвместно турне в САЩ тази есен

Тази есен идва с хубава новина за българите зад Океана, защото в САЩ ще гостуват Галена и Азис. Двамата топ изпълнители ще направят съвместно турне през октомври, а концертите определено ще бъдат музикалното събитието на сезона, което не трябва да пропускате. Най-многобройната българска общност, тази в Чикаго, първа ще посрещне звездите на поп-фолка, защото началото на музикалния тур ще бъде дадено на 9 октомври в Чикаго, в Compass Arena. След това Галена и Азис ще пренесат доброто настроение с изпълненията си в Нейпълс на 11-ти и в Лас Вегас на 13 октомври.

С вълнение и много радост сънародниците ни очакват Галена и Азис, защото и до днес помнят невероятните емоции, които певицата неведнъж им е подарявала при своите предишни гостувания в Америка. Сега хитовете ще са двойно повече, а със сигурност изпълнителите ще изпълнят песента от 2016 година – “Пей, сърце“.

Няма да липсват и импровизации на сцената, но феновете искрено се надяват Галена и Азис да ги изненадат с нов съвместен проект. Засега звездите не издават подробности какво са подготвили за публиката, но без съмнение визитата им ще бъде незабравима.

Междувременно Галена е изцяло отдадена на ролята си на треньор в “Гласът на България“, където все повече таланти се присъединяват към отбора й. От 17-годишния опит на певицата на сцената, в този сезон на предаването ще могат да почерпят Петя Панева и Екатерина Сава, както още Мартин Николов, Кристофър Галовски и Димитър Колев.

 

КАТЕГОРИИ