Галена и Деси Слава: За един хит сезон няма

Галена и Деси Слава: За един хит сезон няма

Две от най-ярките звезди на телевизия “Планета” направиха своите прогнози за летните хитове тази година. Галена не се ангажира с мнението да каже коя песен ще бъде летния хит, но много й харесва проекта, който реализира с Цветелина Янева и Азис “Пей, сърце”. Деси Слава допълва, че е много трудно да се каже на какви критерии трябва да отговаря една песен, за да се превърне в безспорен летен хит, но за да се случи това като всяко едно нещо в живота, трябва да има харизма. Може да е нещо малко, което да докосне хората, да ги жегне, а Галена допълва:

“Аз мога да кажа, че формулата е, като чуеш нещо, без да се замислиш нито за текст, нито за музика, да скочиш. Усетя ли го, ей така, от душа да ми се доиграе, да ми се доживее, това е хита”.

За Деси Слава хита си е хит, няма есен, няма лято.

“Гледам, че колегите все още пускат нови песни, аз също не съм пуснала своята лятна песен, но до момента лично на мен “Пей, сърце” ми харесва най-много, също така на Емилия “California” ми харесва, тя беше повече към пролетта, но смятам, че и лятото ще продължава да се слуша”.


Галена издава в аванс, че Деси Слава подготвя песен за лятото.

“Аз смятам, че новата песен на Деси, която все още не е излезнала, се миксира много добре с нашата, така че съвсем спокойно DJ-ите може да миксират. Най-важното е не да усещаш хитовете, а да усещаш какво искат хората. Може би, това е формулата. Имайки предвид, че имам непрекъснат контакт с почитателите на попфолка, това ме доближава до тях и усещам от какво имат нужда те”.

Деси Слава обобщава, че когато песента е хубава, няма значение дали е бавна или бърза, важно е да може да докосне хората с текст и музика. Галена пък не пести комплиментите за своята колежка и приятелка Деси Слава.

“Според мен, за Деси Слава няма сезон, в който да избира да пуска каквато и да била песен. Деси Слава изпее ли истинска, сериозна, стойностна песен, тя ще бъде хит. Аз имам нещо много интересно, което подготвям, но не мога да го кажа докато не се осъществи на 100 %, сега е на 70%”.

КАТЕГОРИИ