Галена и Фики с поредна победа в “Планета Топ 20”

Галена и Фики с поредна победа в “Планета Топ 20”

Един от безспорните лидери сред хитовете тази есен е втория дует на Галена и Фики – “Боже, прости”. За пореден месец песента оглави класацията “Планета Топ 20”, като запазва първото място и през месец ноември.
На втората позиция се настанява едно ново музикално предложение, което е сред най-гледаните проекти в Youtube през изминалия месец – “К’во стана тука” на Теди Александрова ft. Борис Дали.
Джена с актуалния си хит “Да ти се доказвам” убедително върви нагоре и заема третото място за изминалия месец.
Веднага след нея в подреждането откриваме едно от младите, но обещаващи имена в поп-фолка – Фики. Най-новата му самостоятелна песен “Горе-долу” много бързо се превърна в хит и намери заслужено място в “Планета Топ 20”.
Под №5 в класацията е Яница с интересния и различен проект “Всичко чуждо пожелаваш”.
Един от хитовите дуети тази есен – “Повече на питай” на Преслава и Тони Стораро заема шестата позиция през този месец, а позиция по-надолу са Галена и DJ Живко Микс с “Хавана Тропикана”.
Осмото място в “Планета Топ 20” е за Галин и Камелия със “Само за минута”, а деветото е за Преслава и “Моето слабо място”.

Трети дует на Галена намира място в челната десятка за ноември и това е “Habibi”, в който певицата си партнира със световния изпълнител “Faydee”.

КАТЕГОРИИ