Галена и Фики за Деня на благодарността в Америка

Галена и Фики за Деня на благодарността в Америка

Един от най-почитаните празници от американците безспорно е Денят на благодарността, който се посреща в четвъртия четвъртък на месец ноември. Тази година специални гости в САЩ по това време ще бъдат Галена и Фики. За изпълнителката, да бъде зад Океана за Деня на благодарността, вече се превърна в традиция, която се повтаря трета поредна година. За Фики пък, да се докосне до тази американска традиция, ще бъде за първи път и той не крие своето вълнение. Първият концерт на звездния дует ще бъде на 27 ноември в Лас Вегас, щата Невада. Там вече ги очакват с голямо нетърпение, защото песните им са любими на българската общност.
На 29 ноември Галена и Фики ще пренесат духа на България и в Канада, а концертът им е в Торонто, щата Онтарио. Двамата ще пеят и в най-българския град в Щатите – Чикаго. Това ще се случи на 30 ноември.

Но това не е всичко, защото за Фики срещите с българите в САЩ продължават. Вече е ясно, че той ще бъде специален гост за Никулден във Вашингтон. Изпълнителят едва ли ще има възможност да се срещне с президента Доналд Тръмп, но със сигурност ще зарадва феновете си със снимки от Белия дом и Капитолия.

КАТЕГОРИИ