Галена и Миле Китич начело в YouTube

Галена и Миле Китич начело в YouTube

Галена и Миле Китич потвърдиха прогнозите на меломаните и веднага след премиерата на своя дует “Добре ли си”, оглавиха българската трендинг листа в YouTube с повече от 1 милион и 300 000 преглеждания. Неоспорим факт е, че се роди нов балкански хит, а главни действащи лица са две от най-обичаните звезди в България и Сърбия. Защо снима в България и как изборът му на дуетна половинка се спря точно на Галена, разказва Миле Китич пред д-р Хари Янакиев, мениджър на телевизия “Планета”. Екипът на медията откри певеца на снимачната площадка на видеото “Добре ли си”.

“Отдавна исках да направя песен с някоя българска певица. Дълго мислех с коя и не можех да избера. Тогава някой ми каза: “Ето, Галена има хубави песни, пее добре, направете дует с нея”. Много съм доволен от този избор, защото Галена е изключителна и като певица, и като човек. Благодарен съм, че тя ме покани да участвам в нейната песен. Скоро ще е готов и видеоклипа и се надявам, че ще е хубав и ще се хареса, както в Сърбия и България, така и на целите Балкани”, казва сръбската легенда.


Миле Китич започва своята кариера в средата на 70-те години, когато изкарва първите си сингъл плочи, но кариерата му тръгва стремглаво през 80-те, когато работи с групата “Южни Ветар”. Заедно създават много хитове и след 11 албума се разделят през 1995 година. С право неговите колеги го определят като работохолик, отдаден изцяло на работата и музиката. Въпреки че вече над 30 години е на сцена, Миле Китич и днес е актуален, а песните му – разпознаваеми не само в страните от бивша Югославия, но и по целите Балкани.

КАТЕГОРИИ