Галена и Миле Китич – най-слушани през юни в А1 Xplore Music

Галена и Миле Китич – най-слушани през юни в А1 Xplore Music

Дуетната песен на Галена и Миле Китич – “Добре ли си” втори пореден месец е начело в класацията по слушаемост Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music. Потребителите на стрийминг-платформата са категорични, че мелодията ги вдъхновява и те с удоволствие отделят време да я слушат отново и отново. Музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а текстът е на Анастасия Мавродиева и Marta Savic. Че проектът на Галена и Миле Китич е много успешен, говори и интереса на меломаните към видеоклипа. Музикалната лента се появи в официалния ни YouTube канал - PlanetaOfficial в края на април и досега е била гледана повече от 8,5 милиона пъти.

Второто място в юнското издание на чарта Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music е за новата песен на Цветелина Янева – “Болка моя”, а третото – за Галин ft. Азис – “Мамиш”. Видеоклиповете и на двете парчета трайно са се настанили в музикалната секция “Набиращи популярност” на YouTube през юни.

След като “Акула” на Емилия и Денис Теофиков гастролира в класацията през май, този месец тук е и продължението на проекта – “Тръгвай си”. Позицията е 4, но шансовете песента да се “катери” нагоре са големи.

Финалът на Топ 5 Пайнер / А1 Xplore Music е за Кали ft. Котенцето и песента “Драми всякакви”. В първия летен месец Ви припомняме и един горещ хит – “Тук жена му пази” на Джена и Преслава, а също представяме дебютната песен на Ариа – “Кралица”.

КАТЕГОРИИ