Галена начело на “Планета Топ 20“

Галена начело на “Планета Топ 20“

Галена е тоталния фаворит на меломаните в първия месец на 2019-та година. Това сочи класацията “Планета Топ 20“, където и първо, и второ място са за звездата на музикална компания “Пайнер“. Лидер в подредбата е най-новият й музикален проект “Сърце“, който само за дни след премиерата си докосна феновете и те го избраха да оглави чарта. “Феноменален“ задържа втората си позиция, като продължава да e сред предпочитаните заглавия в клубовете и стрийминг платформите.

#Musala на новата сензанция в българската музика – Dessita ft. Галин е сингълът, който застава на трето място, а “Планета Топ 20“ за януари продължава с “Яко ми е“ на Джена. Парчето е тотален хит и съвсем закономерно се нарежда сред най-харесваните проекти през последните месеци.

Новата песен на Мария - “Да ме гали“ също бе приета горещо от публиката и още с влизането си в класацията заема пето място.

Десета позиция е за Ивана и новото й предложение “Едно “Обичам те“.

В януарското издание на “Планета Топ 20“ прави впечатление, че Денис Теофиков присъства с цели три проектасамостоятелния “Мило мое“, дуета с Цветелина Янева - “Грешка беше“ и “Оп-оп“ с Джулия.

 

КАТЕГОРИИ