Галена отбелязва 15 години на сцена с нов видеоклип

Галена отбелязва 15 години на сцена с нов видеоклип

“15 години “истински щастлива”! От цялото ми сърце, днес за Вас, новата ми песен “Сърце” - с тези думи Галена подари своя нов видеоклип на публиката по повод 15-та си годишнина на професионалната музикална сцена.


Новият проект е озаглавен “Сърце“ и вече може да бъде гледан в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. Истинска гордост и наслада за сетивата са сред определенията, които феновете дават за “Сърце“ още в първите минути от неговата поява, а лентата регистрира рекордна гледаемост от близо 300 000 за по-малко от денонощие.

“Галена изобщо не е за мащабите на България. Проектите й винаги са адски премислени и оригинални. Дори има западни имена, които пускат доста посредствени клипове и песни, а ако съпоставим тези на Галена до техните, със сигурност имаме повод за гордост. Евала Галена, продължавай с екипа ти в същия дух!“, “Винаги различна, винаги смела, иновативна! Браво, Галена!!!“, “Галена = ХИТ! Вече 15 години тази формула не е мръднала!“, “Красив текст, брутална песен и невероятен клип! Поздравления“, “Отдавна не ме беше докосвала някоя песен така“, “Ето такива песни й отиват най-много, липсваше ми тази Галена“, “15 години - дава, чувства и диша любов, само любов и доброта!“, четем още в коментарите.

“Сърце“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева и Мирослав Митев. За реализацията на оригиналното видео този път Галена работи с професионалисти от световен мащаб – Kalapa studio, режисьор и сценарист е Julie Gomez, оператор е Salih Sali.

Вчера вечерта се състоя и официалната лайв премиера на “Сърце“ в Club XI Eleven в София, където Галена отпразнува 15 години на сцена със  своите многобройни почитатели.

КАТЕГОРИИ