Галена отлетя за Америка с нов проект

Галена отлетя за Америка с нов проект

Галена вече е в Америка, а българската общност тръпне в очакване на лайв-премиерата на най-новия й проект #ДайМиЛюбов. Видеоклипът се появи преди броени часове в PlanetaOfficial в YouTube и съвсем очаквано за всички проекти на Галена предизвика бум.

“Впечатляваща определено. Има нещо, което ме пали в тази песен. Браво, Галче! Не е типична чалга и точно това ме вдига, дано стане хит!”, “Адски различен саунд, не бях чувала такъв в “Планета”. Много се радвам, че този канал и всички певици в него правят смесица от много жанрове музика и ги сливат в едно. Така се прави на световно ниво, така се правят хитове, радвам се, че Галена е открила правилния път.”

“Песента е различна от масовката в момента. Може да си го позволи и прави различни проекти.Тя е от изпълнителите, които правят музика и за собствено удовлетворение.”, “Ето това е лидер. Отново с най-различната песен и клип. Песен за ценители! Браво за смелостта! Никой не може да я стигне и това е...”, пишат феновете в социалната мрежа.

По #ДайМиЛюбов Галена работи с Даниел Ганев /музика и аранжимент/, Мариета Ангелова /текст/, а режисьор и сценарист е Георги Манов. Оператор на лентата е Георги Марков .

Още тази вечер #ДайМиЛюбов ще звучи в Лас Вегас по време на първия концерт от Американското турне на Галена тази пролет. Феновете на певицата в Сан Франциско и Чикаго също съвсем скоро ще се насладят на новото парче, защото Галена ще им гостува на 11-ти и 12-ти май. На следващия ден и Маями ще посрещне звездата на музикална компания “Пайнер” за поредния й незабравим концерт в САЩ.

КАТЕГОРИИ