Галена отново No.1 в A1 Xplore Music

Галена отново No.1 в A1 Xplore Music

Популярната стрийминг платформа Xplore Music на мобилния оператор А1 България недвусмислено показва, че нейните потребители харесват новите хитове на музикална компания “Пайнер“. Това отразява месечната класация ТОП 5 Payner / A1 Xplore Music за октомври. Лидер е Галена с последния си проект “Паника“, заснет в Испания. Песента се превърна в една от предпочитаните мелодии на Лятото, но и сега продължава да владее сърцата на меломаните.

Веднага след нея, на 2 позиция, е “Пиян“ на Преслава, също голям летен хит. Третото място е за Емануела и нейната песен “Аре, дърпай“. Тя бе представена с оригинален видеоклип, който със сигурност допринася за интереса на феновете.

Най-новото предложение на Анелия - “Гъзарка“ влиза в ТОП 5 Payner / A1 Xplore Music само няколко дни след премиерата си в ефира на телевизия “Планета“.
На 5 място в класацията през октомври вече е “А бях ти казала“ на Райна. Мелодията е типично в стила на изпълнителката, а видеоклипът показва едно ново и различно лице на Райна.

В рубриката Hot Ви представяме “Любима“ на Глория, песен изпълнена с много романтика, а в Hit Ви припомняме една от любимите песни на всички поп-фолк маниаци - “Нещо неТипично“ на Ивана.

КАТЕГОРИИ