Галена поздрави шампионите на България с нова песен

Галена поздрави шампионите на България с нова песен

Галена бе специален музикален гост на церемонията по връчването но историческата десета поредна шампионска купа на “Лудогорец“. Певицата извиси глас на стадион “Хювефарма Арена” в Разград на 8 май, на изискано шампионско парти след награждаването на отбора с медали и титлата. Както винаги Галена успя да вдигне градуса на настроението и да подари вълнуващи мигове на присъстващите със своите невероятни изпълнения. Наред с обичани хитове от репертоара на звездата, имаше и специална изненада за победителите и техните гости – лайв премиерата на най-новата песен на Галена – “Скандал“, която е колаборация с нейния колега Меди. Видеоклипът направи премиера на 8 май, точно в 17:00 часа в личния YouTube канал на певицата – GALENA. За кратко лентата обиколи виртуалното пространство, а вече е част и от програмата на телевизия “Планета“ и Planeta 4K.

“В любовта рано или късно нещата винаги опират до скандал. Ако не ценим човека до себе си, друг ще го прави. Но с Меди решихме, че плакахте достатъчно, затова трилогията завършваме с малко екшън. Благодаря на всеки един, който с идеите и креативността си допринесе за реализацията на “Скандал” — гордея се, че работя с най-добрите! Отне ми 5 минути да се влюбя в тази песен...“, написа Галена след появата на новото предложение.

Музиката е на Gmusic, аранжиментът на Йорданчо Василкоски – Оцко, а за записа, мастеринга и микса се погрижи Даниел Ганев.
Текстът е съвместно дело на Анастасия Мавродиева и Николай Гурманов. Атрактивното видео на “Скандал“ допринася за интереса към песента още повече, защото е различно и на световно ниво, коментираха минути след премиерата меломаните. Режисьор на лентата е Виктор Антонов, оператор – Радослав Гочев, а Creative Director на продукцията е Добромир Киряков.

КАТЕГОРИИ