Галена с емоционален рожден ден

Галена с емоционален рожден ден

Една от най-харесваните и обичани певици в България, Галена, днес празнува своя рожден ден. Датата съвпада с празника на Светите равноапостоли Константин и Елена - римският император Константин и майка му Елена Константинополска, почитани като християнски светци.
Днес Галена е особено щастлива, защото ще бъде заедно с най-близките си хора – семейството, което много обича, приятелите и колегите, с които споделя радости и трудности в живота. Звездното парти е тази вечер в едно знаково място за фамилията – “Калоянова крепост” край Арбанаси. Там със сигурност ще се събере и елита на българската музика, който ще пристигне специално да поздрави рожденичката Галена.
2
На 21 май телевизионните канали “Планета”, “Планета Фолк” и Planeta 4K ще отделят специално място в своята програма за видеоклиповете на Галена. Само преди няколко дни и класацията Топ 10 Planeta 4K бе посветена на най-големите хитове на звездата в YouTube канала – PlanetaOfficial, а от това най-доволни останаха хилядите почитатели на певицата.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” изпращат най-мили пожелания за здраве, творчески хъс и лично щастие към Галена и пожелават един незабравим рожден ден!

КАТЕГОРИИ