Галена се сроди със семейството на Сиана

Галена се сроди със семейството на Сиана

В българските традиции кръстниците на децата са на най-голяма почит в семейството. Тяхната негласна задача е да напътстват своите кръщелници и да ги подкрепят, както в хубави, така и в трудни моменти през целия им живот. Голяма чест за Сиана и композиторът Даниел Ганев е, че Галена прие да въведе в Светото Тайнство Кръщение тяхната малка дъщеричка Далия преди няколко дни в Сливен.     

“Благодарим на нашата кръстница, че превърна празника ни в една незабравима приказка. Обичаме те, Галена”, написа щастливата майка.

Цялото парти бе издържано в бонбонено розово, любимият цвят на всички малки принцеси. Това още повече допринесе за вълшебно настроение и незабравими моменти. 

Това не е първия случай, в който изпълнители на “Пайнер” стават кръстници на децата на свои колеги. Преди дни Елена Паришева кръсти племеника на Пепи Христозова, син на нейната сестра Таня и композитора Иво Моллов - Гугутката. Преди години пък Ивана стана духовна наставница на наследниците на Росица Пейчева, Мироана и Димитър, а след това съвсем логично стана кръстница и на малкия Иван, синът на нейните колеги от “Ивана бенд”, Стояна и Румен. 

КАТЕГОРИИ