Галена се завърна на върха в “Планета Топ 20”

Галена се завърна на върха в “Планета Топ 20”

“Феноменален”, един от хитовете, които звучаха на концерта “17 години телевизия “Планета”, застана директно на върха в месечната класация “Планета Топ 20” за ноември. Ефектният проект донесе на Галена близо 5 милиона преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube само за месец.

На втора позиция e дуетът на Цветелина Янева и младият изпълнител Денис Теофиков “Грешка беше”, който предизвика истински фурор и мигновено се превърна в любим на меломаните. “Да гори в любов” на Преслава остава в челната тройка на чарта, следван от най-новия клип на Галин “Как си, кажи”, който беше заснет в Лондон.

Още едно актуално заглавие се нарежда сред петте най-харесвани песни за месец ноември и това е “Направи така” на Емануела. Най-новият изпълнител в каталога на музикална компания “Пайнер”, Денис Теофиков, влиза в “Планета Топ 20” и с “Оп-оп” на Джулия, където има специално участие.

В десятката на чарта са още “Яко ми е” на Джена, “Въртележката” на Яница, “Много съм добра” на Деси Слава и “Само тебе искам” на Емилия. Ако искате да разберете, кои са останалите хитове в ноемврийското издание на “Планета Топ 20”, може да гледате класацията в официалния канал PlanetaTV Official в YouTube.

КАТЕГОРИИ